dorsz grilowany

dorsz grilowany

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    1
  • zioła prowansalkie Prymat

  • pieprz kolorowy ziarnisty

  • sól

  • majeranek Prymat

  • olej

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

2 godziny przed podaniem marynujemy dorsza. Kładziemy go na folie aluminiową, nacieramy solą morską, pieprzem, ziołami prowansalskimi oraz majerankiem, dodajemy olej. Rybe zawijamy w foli i po ok. 1,5-2 godzinach zaczynamy smażyć ja na grilu. jest bardzo soczysta i aromatyczna

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

20.08.2011 13:19
super

Grażyna13

27.10.2010 08:36
Musi być pyszny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat