Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół 1,5 litra
przecier pomidorowy
mąka 2 łyżki
śmietana 30% 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa

do wywaru miesno warzywnego dodajemy pół słoiczka przecieru pomidorowego lub domowego (przepis podawany wczesniej). Smietane mieszamy z mąka i powoli łaczymy z resztą zupy. Zagotowywujemy, dodajemy świerzą natke pietruszki oraz lisć selera. Podajemy z makaronem lub ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 15.05.2012 20:06
ale pyszna
pigila
pigila 30.01.2012 14:42
super
Mariusz17 30.10.2011 20:55
pycha
katarzynka455 26.11.2010 22:56
lubię pomidorową
ben-ka 26.11.2010 10:07
Moja ulubiona zupa!
Mati13 10.09.2010 08:15
moja ulubiona!
grasylwia 06.09.2010 00:03
prosta i dobra :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak