Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
Natka pietruszki suszona Prymat 2 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1/2 łyżeczki
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżeczki
oliwa 1 łyżka
cebula 1/2 sztuki
woda 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa

pokroić cebule w kostkę, pieczarki w plastry . Następnie w garnku rozgrzać łyżkę oliwy podsmażyć cebule a następnie pieczarki ,kiedy zmiękną pieczarki i cebula zalać wszystko wodą i gotować .później dodać sól,pieprz i pietruszkę mieszamy zagotowujemy. Kiedy zupa trochę przestygnie miksujemy.
smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak