Przepis i sposób przygotowania na: sałatka misz-masz
Przygotowujemy winegret:
do szklanki dodajemy musztardę ,ocet ,pieprz oraz oliwę z oliwek i mieszamy.
sałatkę polewamy sosem tuż przed podaniem.
Smacznego.
sałata masłowa | 1/2 główki |
ogórki kiszone | 5 sztuk |
pieczarki marynowane | 10 sztuk |
pomidor | 1 sztuka |
musztarda dijon | 1 lyżeczka |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: