Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 2 Sztuki
pieczarki marynowane 5 Sztuk
cebula 1/4 Sztuki
majonez 2-3 Łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Pieczarki i ogorki konserwowe kroimy w drobna kostke. Cebule drobno siekamy. Calosc laczymy z majonezem. Zostawiamy do przegryzienia sie smakow w lodowce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 30.06.2017 19:42
Smaczny przepis
Ela15 27.04.2017 20:35
dobry sosik
marzut 20.04.2017 07:58
Ja sos właśnie używam do gotowanych jajek. Ja akurat go nie doprawiam gdyż używam dobrze doprawionego majonezu a dzięki cebuli nabiera odrobiny ostrości. :)
Konczi 18.04.2017 19:36
Nie doprawiasz sosiku ? Ja łączę majonez ze śmietaną i koniecznie dodaję jajka :) Pysznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak