Przepis i sposób przygotowania na: Domowy na kefirze, czyli chlebek z siemieniem lnianym
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka | 5 szklanek |
kefir | 500 g |
woda letnia | 1/2 szklanki |
otręby pszenne | 4 łyżki |
drożdże świeże | 35 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 1/2 łyżeczki |
siemię lniane | 5 łyżek |
miód płynny | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 1-2 łyżki |
siemię lniane | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: