Sposób przygotowania

Warzywa kroimy tak, jak lubimy, podsmażamy na oleju razem z posiekanym czosnkiem, szalotką i imbirem. Dodajemy sos sojowy, lekko odparowujemy, zalewamy gorącą wodą. Wrzucamy paski grzybów. Gotujemy pod przykryciem przez kwadrans.
Następnie dodajemy makaron, sos ostrygowy, masalę i gotujemy pod przykryciem 10 min.
Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawa propozycja
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Justi2401

    Wspaniała, aromatyczna zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !