Przepis i sposób przygotowania na: Piernik miodowo-marcepanowy
Kroki postępowania
6. nakładamy na wierzch, dociskamy, polewamy polewą czekoladową i posypujemy rozdrobnionymi orzechami arachidowymi.
Smacznego!
mąka pszenna | 4 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
miód prawdziwy | 1 szklanka |
jajko | 6 sztuk |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżki |
masło | 15 dag |
piwo ciemne | 1 szklanka |
powidła śliwkowe | 1,5 szklanki |
marcepan | 20 dag |
polewa czekoladowa | do polania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: