Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana rybka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 2
olej do smażenia
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
sok z cytryny
mąka 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana rybka

filety odciskamy z nadmiaru wody, dzielimy na pół. Na obydwie strony dajemy świeżo mielony pieprz i swieżo mieloną sół morską (ja daje taka połaczoną odrazu z przyprawami korzennymi). wklepujemy w rybke i lekko polewamy sokiem z cytryny. Po 10 minutach posypujemy mąka, wklepujemy i panierujemy w jajku i bułce, smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 18.03.2012 11:44
ale smakowicie wygląda ta rybka
Monika192 21.05.2011 12:47
mniam:))
Martysia 15.03.2011 14:28
Lubię taką rybkę :)
Wafelek2601 02.03.2011 21:40
lubię
Magdalena/26Mooi 03.02.2011 08:42
pychotka:)
wolochski 27.01.2011 21:28
super
Faustyna 29.12.2010 10:20
Uwielbiam ryby. Twoja jest bardzo apetyczna:)
pigila
pigila 10.12.2010 20:25
uwielbiam kazda rybe
katarzynka455 26.11.2010 22:51
pyszna
Ewelina43
Ewelina43 21.11.2010 15:23
ale by sie zjadlo :)
Iwusia 16.10.2010 11:30
pyszna taka rybka :)
Ewelina47 14.10.2010 09:38
Mniam, mniam ...
matii6 05.10.2010 12:20
lubię i często robię
Agnieszka172 03.10.2010 21:07
pyszne na pewno
Wojtek8 02.10.2010 09:46
lubie rybkę
IZABELA29 28.09.2010 09:16
pysznie wygląda
Klaudia007 01.09.2010 20:09
Mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak