Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta ze słonecznika

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pestki słonecznika 200 gram
ząbki czosnku 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
sól do smaku 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
pomidory suszone Smak 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta ze słonecznika

Słonecznik namaczamy na noc. Rano odsączamy. Wszystkie składniki pasty zblendować na pastę. Mozna dodać skórkę z cytryny.

Przełozyć do naczynia i trzymać w lodówce kilka dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 10.04.2017 17:42
smaczna,domowa,ciekawa
Malinka 10.04.2017 17:39
Na pewno smaczna!
Konczi 10.04.2017 15:45
bardzo smaczna kompozycja
Małgorzata92 10.04.2017 15:13
Super przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak