Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwony agrest w słoikach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 litr
cukier 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony agrest w słoikach

owoce płuczemy pod ciepłą wodą i pozbawiamy je szypułek. przekładamy do słoików, nieco ponad połowe ich objętosci. Gorącą zalewa zalewamy owoce w słoiczkach, zakręcamy i pasteryzujemy 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomosatomos 06.06.2012 06:34
ekstra
jasiek 03.07.2011 15:30
ciekawy ten kolorek
Zoso 24.02.2011 23:26
tęsknie za smakiem agrestu
Magdalena/26Mooi 21.01.2011 16:22
ładny kolor
Damian19 26.12.2010 19:57
agrest kiedys sie bardzo jadlo, teraz tez trzeba
hastalavista 25.10.2010 18:03
bardzo lubię agrest, ale mam wrażenie, że trochę się o nim zapomina ostatnio- niestety
Karolcia12 15.10.2010 13:53
uwielbiam soki domowej roboty
Mario1 06.10.2010 19:59
Jeszcze nie próbowałem agrestu ze słoiczków
Wojtek8 04.10.2010 10:35
pychota
IZABELA29 16.09.2010 10:32
tego to ja nie widziałam agrest w słoikach?ciekawe
Patrycja40 02.09.2010 10:19
super
Klaudia007 01.09.2010 20:12
też taki robię
mamusia1 31.08.2010 15:42
wygląda zachęcająco!
Katarzyna/kate1980 29.08.2010 13:28
musi być pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak