Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Kotleciki rybne z fasolką szparagową i piklami, odc. 22
Kroki postępowania
Podajemy z domowymi piklami, marynowaną papryką i jogurtem naturalnym.
fasolka szparagowa | 150 g |
filet z dorsza | 400 g |
białko | 2 |
kolendra posiekana | |
ocet jabłkowy | 250 ml |
woda | 250 ml |
cukier | 255 g |
ogórek zielony | 2 |
szalotka | 1/2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jogurt gęsty | 200 ml |
papryka marynowana | |
olej do smażenia | |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: