Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew 1 sztuka
marchew 1 sztuka
sól i pieprz 1 do smaku
śmietana 18 proc 1/3 szklanki
cukier 1 szczypta
natka pietruszki 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew obieram i ścieram na tarce jarzynowej. To samo robię z marchewką, tylko ją ścieram na drobniejszej tarce. Dodaję natkę pietruszki, śmietanę, doprawiam solą, pieprzem, cukrem. Całość mieszam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.04.2017 21:03
lubię taką, smaczna
Alex_M 04.04.2017 14:37
zjadłabym :)
Futka 04.04.2017 13:48
Przepyszna surówka :)
Róża1 04.04.2017 12:06
szybka i bardzo smaczna :-)
jagoda5913 04.04.2017 11:25
szybka i dobra surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak