Brukselka w sosie ziołowym

Brukselka w sosie ziołowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brukselka

    1/2 kg
  • oliwa

    6 łyżek
  • sos sałatkowy ziołowy

    2 opakowania
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i delikatnie osuszamy.
Sos przygotowujemy wg przepisu podanego na opakowaniu, łączymy z oliwą. Sos dodajemy do brukselki, dokładnie mieszamy i podajemy :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat