Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińśkiej, rzodkiewki i ogórka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
rzodkiewka pęczek
ogórek zielony 1
koperek kilka gałązek
szczypiorek kilka gałązek
jogurt naturalny 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińśkiej, rzodkiewki i ogórka

Kapustę pekińską szatkujemy i przekładamy do miski.
Rzodkiewki myjemy i kroimy w drobną kostkę.
Ogórek obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek oraz koperek drobno siekamy. Do warzyw dodajemy jogurt naturalny. Składniki surówki przyprawiamy solą oraz pieprze. Dokładnie mieszamy. Surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 01.04.2017 20:22
Same pyszności na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak