Barszcz czerwony z kiełbasą

Barszcz czerwony z kiełbasą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    3 szt
  • kiełbasa zwyczajna

    40 dag
  • włoszczyzna

    0.20 dag
  • pieprz

  • czosnek

  • bulion

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do wywaru z jarzyn dajemy kiełbasę, czosnek, ziele angielskie i liść laurowy. Gotujemy 20 minut. W oddzielnym garnku gotujemy pokrojone w plastry buraki. Kiedy się ugotują łączymy z wywarem. Podajemy z jajkiem i kiełbasą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat