Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z MAKRELI

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1
cebula 1
jajko 2
korniszony 3
musztarda 1 łyżeczka
majonezu 1 łyżeczka
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z MAKRELI

Z makreli dokładnie usuwamy ości a mięso rozdrabniamy i wkładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo. Korniszony, jajka i cebulę kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do ryby. Dokładnie mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Na koniec dodajemy musztardę i majonez. Mieszamy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 14.01.2012 16:10
bardzo dobra na kanapki polecam
kielcok1 01.12.2011 11:28
bardzo dobra
rakow2
rakow2 23.04.2011 18:28
lubię kanapki z pastami rybnymi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak