Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane parówkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
parówki 3 sztuki
pomidory krojone z puszki 2 sztuki
śmietana 3 łyżki
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane parówkami

Pieczarki obieramy i usuwamy trzonki. Kapelusze obgotowujemy około 5-7 minut. Trzonki i pokrojone w kostkę/plasterki parówki delikatnie podsmażamy, doprawimy do smaku, mieszamy ze śmietaną, pomidorami. Farszem nadziewamy kapelusze pieczarek. Zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wymiatas 04.02.2024 18:26
Bardzo smaczne
Wyniatas 04.02.2024 18:25
Bardzo smaczne
goofy9 21.02.2011 13:55
polecam i tą wersję :)
Jolanta_P-S 19.02.2011 07:15
do tej pory nadziewałam mięsem mielonym, muszę spróbować
pawel007 06.10.2010 15:17
super.
Agnieszka172 08.09.2010 20:06
fajne
rosik93 01.09.2010 22:25
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak