Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
pieczarki marynowane 180 gram
ser żółty 50 gram
majonez 2 łyżki
sól i pieprz

Porada

(*) Można użyć pieczarek uprzednio ugotowanych.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać i zetrzeć na tarce o małym/średnich oczku.
Ser żółty również tak samo rozdrobnić.
Natomiast pieczarki marynowane odcedzić z zalewy i bardzo drobno pokroić.
Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem i doprawić do smaku (solą oraz pieprzem).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdalenaIC 29.03.2017 21:31
Pysznie :)
Diana Rusiłowicz 25.03.2017 00:15
Dziękuję :) Pasta ;)
Diana Rusiłowicz 25.03.2017 00:15
Dziękuję :)
benka 24.03.2017 19:39
Świetny pomysł.
slodkieniebo 24.03.2017 09:05
Pyszna sałatka ! :)
MonikaW 24.03.2017 08:04
robię bardzo podobną i jest pycha :)
gusia1000 24.03.2017 01:20
Smaczna pasta.
Diana Rusiłowicz 24.03.2017 00:48
Dziękuję :)
Iwusia 23.03.2017 22:33
smaczna taka pasta
ada.la 23.03.2017 22:03
wygląda smacznie
halina17 23.03.2017 21:40
Lubię pasty:)
wyattearp 23.03.2017 20:30
wow! ale musi smaczna
Bernadeta1 23.03.2017 19:24
smaczna pasta na kanapki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak