Przepis i sposób przygotowania na: Penne ze szpinakiem
Kroki postępowania
Dodajemy następnie czosnek i rozkruszony drobno ser feta.
Przyprawiamy solą i pieprzem.
Zalewamy makaron i posypujemy żółtym serem.
Pieczemy w 180 stopniach przez godzinę.
makaron penne | 1 opakowanie |
szpinak mrożony | 1 opakowanie |
ser feta | 1 opakowanie |
czosnek | 3 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
pomidory suszone Smak | 3 sztuki |
śmietana 18 proc | 100 ml |
Majeranek suszony Prymat | szczypta |
sól i pieprz | do smaku |
ser żółty | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: