Grillowane paluchy rybne

Grillowane paluchy rybne

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z mintaja

    1 kg
  • jajka

    2 sztuki
  • tłuszcz do smażenia

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fileta kroimy w plasterki i przyprawiamy do smaku przyprawą do ryb. Jajko roztrzepujemy w miseczce. Fileta maczamy w jaku a następnie w bułce tartej i grillujemy na tacce grillowej, aż się zarumieni z każdej strony. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

25.01.2014 10:20
bardzo fajne

IKrakowianka

19.11.2013 17:59
bardzo lubię takie jedzenie

RenataZ-et

18.01.2013 20:15
Bardzo fajny pomysł na pyszną przekąskę

caralajna

27.08.2012 07:59
pyszne

Wafelek2601

16.12.2011 09:32
super paluszki

Agnik

27.03.2011 20:33
szybko i smacznie ;)

IlonaAlbertos

28.08.2010 19:35
Pyszności, chętnie zjadłabym takie paluszki :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat