Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane paluchy rybne

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
jajko 2 sztuki
tłuszcz do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane paluchy rybne

Fileta kroimy w plasterki i przyprawiamy do smaku przyprawą do ryb. Jajko roztrzepujemy w miseczce. Fileta maczamy w jaku a następnie w bułce tartej i grillujemy na tacce grillowej, aż się zarumieni z każdej strony. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 25.01.2014 10:20
bardzo fajne
IKrakowianka 19.11.2013 17:59
bardzo lubię takie jedzenie
RenataZ-et 18.01.2013 20:15
Bardzo fajny pomysł na pyszną przekąskę
caralajna 27.08.2012 07:59
pyszne
Wafelek2601 16.12.2011 09:32
super paluszki
Agnik 27.03.2011 20:33
szybko i smacznie ;)
IlonaAlbertos 28.08.2010 19:35
Pyszności, chętnie zjadłabym takie paluszki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak