Składniki:
rostbef wołowy | 90 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka żółta | 2 szt |
pieczarki | 70 dag |
cebula | 3 szt |
wino czerwone wytrawne | 500 ml |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat |
rostbef wołowy | 90 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka żółta | 2 szt |
pieczarki | 70 dag |
cebula | 3 szt |
wino czerwone wytrawne | 500 ml |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: