Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane kawiorem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
kawior 2 łyżki
majonez 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
kiełki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane kawiorem

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Studzimy, obieramy i przekrawamy na połówki. Kawior mieszamy z majonezem i musztardą, doprawiamy do smaku solą i świeżo mielonym czarnym . Na każdą połówkę nakładamy łyżkę farszu z kawiorem. Udekorować kiełkami pora lub rzeżuchą, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

komentator 09.05.2017 17:20
Wszystko fajnie tylko że te jajka nie są faszerowane kawiorem a tylko polane jakimś rzadkim sosem z dodatkiem kawioru!
halina17 12.03.2017 17:05
Smaczne jajka z kawiorem:)
Bernadeta1 12.03.2017 15:36
smaczna propozycja do wykorzystania na Wielkanoc
Krzysztof15 12.03.2017 12:47
pyszne jajeczka
Franciszek 12.03.2017 11:10
ładnie podane
AZgotuj 12.03.2017 11:06
super jajeczka:)
jan_mag 12.03.2017 10:37
Wykwintne danie :)
Ola1984 12.03.2017 10:31
Świetna propozycja :)
Agnieszka-87-25 12.03.2017 07:40
bardzo smaczne
norweska20 11.03.2017 23:17
apetyczne jajeczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak