Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowe Serduszka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada gorzka 300 g.
czekolada mleczna 300 g.
biała czekolada 300 g.
Dodatki: foremka serduszka.

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowe Serduszka

Czekoladę gorzką rozpuszczamy w kąpieli wodnej, po dokładnym rozpuszczeniu zdejmujemy z ognia,owijamy dobrze ręcznikiem aby czekolada nam za szybko nie wystygła.Foremki w napełniamy rozpuszczoną czekoladą, wkładamy do lodówki na całą noc.
Wyciągnąć czekoladki z foremek i owinąć złotą lub srebrna folie albo zostawić bez niczego. Tak samo postąpić z czekoladą mleczną i białą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 25.04.2017 07:12
Ślicznie wyglądają :)
MarysiaB 06.03.2017 13:02
świetne
MonikaW 05.03.2017 21:17
piękne wyszły
Bożena Matuszczyk 05.03.2017 17:58
Dziękuję za miłe komentarze.;)
Justi2401 05.03.2017 16:58
Proste i pyszne :)
Krystyna32 05.03.2017 14:04
bardzo apetyczne
ilka01 05.03.2017 11:45
ładnie wyglądają
jan_mag 05.03.2017 11:25
Fajny efekt
gosia56 05.03.2017 10:03
Fajne serduszka porywam do kawusi jedno ;)
Konczi 05.03.2017 09:20
uroczo wyglądają :)
cukiereczek 05.03.2017 09:12
idealne na słodki prezent
Róża1 05.03.2017 08:31
przecudne te serduszka Ci wyszły :-)
MagdalenaIC 05.03.2017 01:25
Smacznie :)
gusia1000 05.03.2017 00:17
ładne i smaczne.
agaK. 04.03.2017 22:34
Wyglądają zawodowo.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak