Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z indyka faszerowane fetą i szpinakiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1/2 kg
ser feta 100 gram
szpinak świeży 1/2 opakowania
masło 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z indyka faszerowane fetą i szpinakiem



Filet myjemy i osuszamy, kroimy na plastry, lekko ubijamy, posypujemy pieprzem i delikatnie solą.

Szpinak podsmażamy na maśle.

Fetę kroimy w długie paski.

Na mięso układamy porcje szpinaku i po jednym pasku fety.

Zawijamy ścisło.

Podsmażamy na maśle.

Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paulette17 03.03.2017 16:29
Mój ulubiony farsz :)
Krzysztof15 03.03.2017 15:37
Pyszne mięsko
berys18 03.03.2017 09:25
super roladki
Barbara13 03.03.2017 07:59
Pyszne mięsko
wwwiolka 02.03.2017 19:13
Bardzo fajny przepis.
Janina 02.03.2017 17:09
Super danie;))
KORAL 02.03.2017 17:07
bardzo smaczne
gosia56 02.03.2017 12:55
Smaczne roladki
Bożena Matuszczyk 02.03.2017 11:37
Smakowite i apetyczne roladki.
ewelinapac 02.03.2017 10:56
smaczne dani
Mniam 02.03.2017 10:34
Takie mięsko to zjadłabym z przyjemnością :)
tobi1989 02.03.2017 10:31
Wspaniałości :)
Mati13 02.03.2017 10:22
wyglądają smacznie
Małgorzata92 02.03.2017 09:54
Uwielbiam :)
agaK. 02.03.2017 08:59
Super są, dzisiaj robię też roladki ale ze schabu i nadzienie mięsne i warzywne, niedługo wstawię przepis;)
ben-ka 02.03.2017 08:32
Moje smaki, pyszne jedzonko !
Konczi 02.03.2017 08:30
pysznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak