Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko bazyliowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 kostka
bazylia świeża 1/2 sztuki
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko bazyliowe

Masło o temperaturze pokojowej pokrój w dużą kostkę, włóż do rozdrabniacza, dodaj bazylię i sól zmiksuj. Wyłóż na folię spożywczą i zroluj włóż do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 11.03.2017 22:27
Super przepis zabieram do książki.
kokoszka
kokoszka 06.03.2017 10:39
super pomysł, dzisiaj takie zrobię :)
ttrytka 01.03.2017 13:08
ładnie podane, cieszy oko
gosia56 01.03.2017 10:18
na pewno pyszne;)
Malinka 01.03.2017 09:53
Proste, a jakże smaczne!
kasia.s 01.03.2017 09:19
Do tego świeżutkie pieczywo... mmmm :)
justynkag 01.03.2017 07:30
Super się prezentuje
MagdalenaIC 01.03.2017 00:41
Świetne masełko :)
aga3103 28.02.2017 23:04
Fajny pomysł:)
Iwusia 28.02.2017 22:01
wspaniała propozycja
MarysiaB 28.02.2017 20:37
wygląda smacznie
cukiereczek 28.02.2017 19:58
po, prostu rewelacja
Babeczka35 28.02.2017 19:52
Musi być pyszne:)
benka 28.02.2017 19:01
Zjadłabym bułkę z takim masełkiem.
dodi 28.02.2017 18:34
apetycznie wyglada
KORAL 28.02.2017 17:43
uwielbiam, dodaję jeszcze kolorowy pieprz...pycha :)
Agnieszka-87-25 28.02.2017 17:36
bardzo dobre
Aleksandra/Olcia 28.02.2017 17:23
idealne na świeże pieczywo
adelajda 28.02.2017 17:02
bardzo lubię takie
wwwiolka 28.02.2017 16:48
Bardzo fajny przepis.
Mysiunia 28.02.2017 15:14
Robiłam już masło z pietruszką, z koperkiem, ale tę wersję też spróbuję :)
Mniam 28.02.2017 14:50
Widziałabym takie masełko na ciepłej bagietce ;)
IZABELA29 28.02.2017 14:17
Yfajnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak