Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany kalafior.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1
przyprawy
jajko 3
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany kalafior.

Kalafior myjemy i odkrajamy różyczki,gotujemy 15 min.Następnie studzimy,przyprawy dodajemy do roztrzepanego jajka,panierujemy w jajku i bułce tartej i pieczemy na złoty kolor.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 26.02.2017 19:56
Lubię panierowanego kalafiora.
magdow 26.02.2017 14:04
smakowity przepis ;]
AZgotuj 26.02.2017 13:12
smaczny przepis:)
Róża1 26.02.2017 10:28
lubię taki :-)
Małgorzata92 26.02.2017 09:57
Fajniutkie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak