Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne paluszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 15 dag
mąka 15 dag
margaryna 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne paluszki

Margarynę posiekac z przesiana mąką , dodać ser starty i przyprawy zagnieść ciasto. Rozwałkować placek grubosci 5-10 mm, pokroic na paski. Ułozyc na wysmarowanej blasze ,piec 15, 20 min w temp. 180 stopni.
Doskonałe do piwa!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 02.04.2012 11:00
mniam
mala2021 03.06.2011 07:27
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak