Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
wędlina ok10 dag
masło ok1/2 kostki
ogórek zielony 1/2 szt
rzodkiewka ok4 szt
marchew 1 szt ugotowana
cebula 1/2 szt
natka pietruszki ok 1/2 pęczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba

Natkę opłukać i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Tak samo pokroić pozostałe składniki pomijając masło.
Masło utrzeć z natką i cebulą a następnie dodawać kolejne składniki. Masła można dodać więcej.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku. Smarować kromki pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

benka 18.02.2017 17:58
Smaczne urozmaicenie na kanapki.
wwwiolka 18.02.2017 11:59
Bardzo fajny przepis.
AZgotuj 18.02.2017 10:47
uwielbiam każdą pastę :)
Iwusia 17.02.2017 22:58
smacznie się zapowiada
Renata9 17.02.2017 22:21
Dobra kolacja.
Renataj 17.02.2017 21:37
Fajny pomysł na coś smacznego do chlebka:)
halina17 17.02.2017 21:18
Kolorowa pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak