Krem z tuńczyka

Krem z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • masło

    10 dag
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • tuńczyk

    1 (sałatkowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odsączyć rybę , czosnek i pietruszkę posiekać. Wszystkie składniki zmiksować , doprawić do smaku , schłodzić

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat