Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z koźlaków czerwonych
Kroki postępowania
Posypać natką pietruszki, przyprawić do smaku pieprzem .
ziemniaki | 300 g |
marchewka | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
grzyby leśne | 500 g czerwone koźlaki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
smietana 18% | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
kostka rosołowa | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: