Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 g
marchew 2 szt
Cebulka perłowa marynowana Smak 2 łyżki
cebula czerwona 0,5 szt
sól 0,5 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty kiszonej

Kapustę płuczemy. Szatkujemy. Marchew obieramy, trzemy na tarce. Cebulki kroimy na 4 części, a czerwoną cebulę w kostkę. Wszystkie składniki łączymy. Doprawiamy solą i pieprzem oraz oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdalenaIC 09.02.2017 11:53
Uwielbiam takie surówki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak