Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami marynowanymi

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidory suszone Smak 4-5 szt
pieczarki marynowane 1/2 słoika
majonez 2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami marynowanymi

Jajka rozgnieść widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Doda c odsączonego tuńczyka. Wymieszać. Pomidory suszone oraz marynowane pieczarki pokroić w drobną kostkę i dodać do reszty składników. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku szczyptą soli i dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Przed podaniem wstawić do lodówki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

molanka 08.02.2017 18:50
pyszne śniadanko
Edith85 08.02.2017 18:33
Bardzo lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak