Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet parowany w czosnku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna 2 sztuki
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Czosnek staropolski Prymat
Przyprawa curry orientalna Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet parowany w czosnku

Mięso pokroić na mniejsze kawałki lub delikatnie rozbić. Wysmarować oliwą z oliwek, a potem oprószyć przyprawami. Przyprawy te wklepać w mięso, odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie gotować przez 40 minut na parze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 05.02.2017 19:33
szybko i smacznie :-)
Janina 05.02.2017 13:25
Smaczne mięsko;))
Łukasz15 04.02.2017 23:20
Pyszne, lekkie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak