Papryczki chilli nadziewane serem kozim

Papryczki chilli nadziewane serem kozim

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek kozi

    20 dag
  • estragon

    do smaku
  • czosnek Prymat

    do smaku
  • oliwa z oliwek

    do smaku
  • twarożek

    20 (krowi)
  • papryka

    24 (chili lub jalapeno)
  • pieprz czarny mielony

    do smaku
  • sól czosnkowa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryczki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pestki, wyparzyć we wrzątku kilka minut. Twarożek kozi wymieszać z krowim. Posolić, popieprzyć, dodać 2- 3 zmiażdżone ząbki czosnku, dodać posiekane zioła. Napełniać papryczki nadzieniem. Ułożyć na półmisku, zalać oliwą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

05.08.2013 22:57
super pomysł na kolację

Betka

18.07.2012 14:24
mniam mnia;)

Barbara55

07.01.2012 18:42
to dla koneserów

kielcok1

25.11.2011 16:14
nie będę ryzykował

rakow2

20.04.2011 19:33
spróbowałbym

banditka

26.08.2010 08:57
bardzo ciekawy przepis :)

IlonaAlbertos

17.06.2010 00:21
Świetny przepis- wart wypróbowania.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat