Przepis i sposób przygotowania na: Duszony filet w porach
Pora drobno siekam i dodaję do miesa. Podlewam wodą i sosem sojowym.
Całość duszę az płyny odparują. Mięso podaję do ryżu, kasz czy do kanapek.
filet z kurczaka | 2 szt |
por | 2 szt |
natka pietruszki | 1 szt |
sos sojowy | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: