szparagi w bułce tartej

szparagi w bułce tartej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

    500 gram
  • jajko

    3 sztuki
  • bułka tarta pikantna

    200 gram
  • sól, pieprz

    do smaku
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi umyć , jajka przyprawić rozmięszać szparagi maczac w jajku i bułce , smażyć na rozgrznej oliwie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Allice

22.02.2011 11:32
proste i pyszne!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat