Składniki:
20 dag mięsa mielonego | |
0,5 szklanki kaszy gryczanej | |
0,5 szklanki suszonych grzybów | |
2 cebule | |
10 DAG MARGARYNY | |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej do smażenia | |
3 liście laurowe,4 ziela angielskie | |
udziec z indyka | 1 kg |
20 dag mięsa mielonego | |
0,5 szklanki kaszy gryczanej | |
0,5 szklanki suszonych grzybów | |
2 cebule | |
10 DAG MARGARYNY | |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej do smażenia | |
3 liście laurowe,4 ziela angielskie | |
udziec z indyka | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: