zupa fasolowa

zupa fasolowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola biała

    25 dag
  • marchew

    1-2
  • kawałek selera

  • pietruszka

  • koncentrat pomidorowy

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc w wodzie. Następnego dni przecedzić ją i zalać nową wodą. Zagotować. dodać pokrojoną marchew, selera i pietruszkę. Gotować do miękkości. na końcu dodać koncentrat i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anulka69

09.03.2012 08:55
lubię fasplówkę

pacpaw

20.03.2011 21:59
dzięki za odświeżenie potrawy - dawno fasolowej nie robiłem

banditka

30.08.2010 10:09
lubie :)

Margo1

27.08.2010 14:01
uwielbiam ją , tylko mój dzieciak nie przepada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat