Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola biała 25 dag
marchew 1-2
kawałek selera
pietruszka
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa

Fasolę namoczyć na noc w wodzie. Następnego dni przecedzić ją i zalać nową wodą. Zagotować. dodać pokrojoną marchew, selera i pietruszkę. Gotować do miękkości. na końcu dodać koncentrat i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 09.03.2012 08:55
lubię fasplówkę
pacpaw 20.03.2011 21:59
dzięki za odświeżenie potrawy - dawno fasolowej nie robiłem
banditka 30.08.2010 10:09
lubie :)
Margo1 27.08.2010 14:01
uwielbiam ją , tylko mój dzieciak nie przepada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak