Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makrelii wedzonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3
ketchup
majonez
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makrelii wedzonej

Całą makrelę dzielimy na małe kawałki starannie oddzielając od ości. Jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski i zalewamy ketchupem (najlepszy jest Heinz), dodajemy majonez, pieprzu do smaku i mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 02.02.2012 11:12
mmmm
Emilia21 02.02.2012 11:12
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak