Przepis i sposób przygotowania na: Biedronka- Ciasto podwójnie truskawkowe
Kroki postępowania
Dwie galaretki rozpuścić odstawić do lekkiego stężenia. Połowę galaretki dodać do masy, resztę pozostawić. Miksować.
Smacznego :)
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 30% | 400 ml |
serek mascarpone | 400 g |
cukier puder | 2 łyzki |
mus owocowy | 1/3 szklanki- truskawkowy |
wiórki kokosowe | |
galaretka truskawkowa | 2 sztuki |
woda | |
sok z cytryny | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: