Składniki:
mąka tortowa | 250 gr |
masło | 25 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
żółtko jajek | 4-5 szt |
smietana 18% | 3-4 łyżki |
cukier puder | 100 gr do posypania |
olej rzepakowy | 300 ml do smażenia |
spirytus | 1 łyżka |
mąka tortowa | 250 gr |
masło | 25 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
żółtko jajek | 4-5 szt |
smietana 18% | 3-4 łyżki |
cukier puder | 100 gr do posypania |
olej rzepakowy | 300 ml do smażenia |
spirytus | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: