Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brązowym ryżem i serem feta

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 100 g
papryka czerwona 1 szt
rzodkiewka 1/2 pęczka
natka pietruszki 1/2 pęczka
oliwa 2 łyżki
ser feta 150 g
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brązowym ryżem i serem feta

Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Studzimy. Paprykę kroimy w paski, rzodkiewki w ćwiartki lub ósemki. Natkę drobno siekamy. Fetę kroimy w kostkę. Składniki sałatki mieszamy. Całość skrapiamy oliwą i doprawiamy świeżo mielonym pieprzem oraz solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 25.01.2017 20:39
bardzo dziękuję :)
Margo1 25.01.2017 11:26
Na pewno musi być smaczna
Agnieszka-87-25 25.01.2017 10:02
mniam ekstra
Bożena Matuszczyk 25.01.2017 09:43
Smaczna i kusząca sałatka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak