Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pistacjowy camembert

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 1 krązek
jajko 1 szt
tymianek
pistacje 100 g
masło klarowane 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pistacjowy camembert

Pistacje obieramy i drobno siekamy. Camembert obtaczamy w jajku roztrzepanym z tymiankiem a następnie w posiekanych pistacjach. Ser smażymy na łyżce rozgrzanego masła klarowanego z obu stron. Serwujemy gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 26.01.2017 19:48
bardzo dziękuję :)
aga3103 24.01.2017 09:06
Uwielbiam ciepły camembert, a jeszcze z dodatkiem pistacji to musi smakować wyśmienicie :)
Edita 24.01.2017 08:58
fajny przepis
iskierka.ag 23.01.2017 23:27
Poproszę kawałek :)
sezamek 23.01.2017 22:41
Te pistacje to bym zaraz zjadła :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak