Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert ziołowy panierowany Zewy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 2 szt ziolowy
jajko 1 szt
mąka 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej do smażenia
konfitura żurawinowa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert ziołowy panierowany Zewy


Na patelni rozgrzać olej.
Każdy krążek sera obtoczyć w mące, moczyć w rozmąconym jajku i panierować w bułce tartej.
Smażyć na rumiano z obu stron.
Podawać z pieczywem i na przykład konfiturą z żurawiny zaraz po przygotowaniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 24.01.2017 19:58
Dziękuję, choć kaloryczne to smaczne :)
MagdalenaIC 24.01.2017 14:50
Uwielbiam :) Też czasem robię :D
Edita 24.01.2017 08:56
fajny pomysl
olkaaa 23.01.2017 18:45
ciekawie wygląda
2milutka 23.01.2017 18:21
Uwielbiam!!!
adelajda 23.01.2017 18:18
Bardzo lubię smażony :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak