Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy wołowe z kiełbasą
Kroki postępowania
Oprószyć rolady mąką. Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć z każdej strony. Zdjąć z patelni.
Podawać z ziemniakami i ulubioną surówką. SMACZNEGO!!!!!
wołowina | 2 plastry |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
cebula | 1/2 sztuki |
frankfuterki | 2 sztuki |
chleb | |
musztarda | 2 łyżeczki |
cebula | 1 sztuka |
bulion wołowy | 3/4 szklanki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: