Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z suszem grzybowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 60 dag
jajko 1 szt
bułka namoczona w mleku 1 szt
cebula 1/2 szt
grzyby suszone 1 łyżka zmielonych
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z suszem grzybowym

Do mięsa dodajemy namoczoną bułkę, pokrojoną drobno cebulę i wbijamy jajko. Doprawiamy do smaku przyprawami i suszem grzybowym.
Z masy formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
Smażymy na rumiano na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 21.01.2017 18:52
Smaczne kotlety.
IKrakowianka 21.01.2017 15:54
ładnie podane :)
Ela15 21.01.2017 15:22
apetycznie wyglądają
Wafelek2601 20.01.2017 21:00
Pysznie wyglądają
Urszula Świeca 20.01.2017 19:47
Pyszne kotleciki.))
KORAL 20.01.2017 17:23
Bardzo takie lubię :)
Bernadeta1 20.01.2017 16:29
na pewno bardzo smaczne
katarzynka455 20.01.2017 15:02
Baaardzo Wam dziękuję:)))
Konczi 20.01.2017 13:59
uwielbiam takie kotleciki, pycha :)
Futka 20.01.2017 13:46
Przepyszne kotleciki :)
Edith85 20.01.2017 12:49
Muszą być pyszne
wwwiolka 20.01.2017 11:37
Bardzo fajny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak