Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto zebra z masą kryształową
Forma 25x40 cm.
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
woda gazowana | 1 szklanka |
olej | 1 sztuka |
jajko | 5 sztuk |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
śmietana 30% | 0,5 litra |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
galaretka agrestowa | 1 sztuka |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
galaretka wiśniowa | 1 sztuka |
masło | 100 gram |
kakao | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cukier puder | 6 łyżek |
czekolada starta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: