Przepis i sposób przygotowania na: Sernik dyniowo-pomarańczowy
Kroki postępowania
Włożyć blachę do zimnego piekarnika i nastawić termostat na 165-170*C.
Piec na dolnej i górnej grzałce przez 40 minut.
ser biały półtłusty | (z wiaderka) 1 kg |
cukier kryształ | 1 szkl. |
jajko | 1 szkl. |
olej z pestek winogron | 1/2 szkl. |
pomarańcze | 2 średnie |
puree z dyni | hokkaido pieczonej 1 szkl. |
kasza manna | 3-4 łyżki |
mąka ryżowa | 2 łyżki |
skrobia kukurydziana | lub z tapioki 2 łyżki |
biszkopty okrągłe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: